Huumoripedagogiikka

Luentoja ja koulutuksia

Innostu ja osallistu - luennot

Vanhanaikainen luento ei ole kuollut, vaan luennon idean oivaltava voi ammentaa luennosta omaan toimintaansa paljon. Vuorovaikutteisella ja pohtivalla asenteella tai aivan hiljaa kuunnellen voit herättää mielesi käsillä olevaan aiheeseen. Syventymisen tarkoituksena on tuottaa uusia oivalluksia huumoripedagogiikasta.

Pienten lasten huumoria ei ole Suomessa tutkittu paljon, sen sijaan maailmalla on paljon tutkimuksia, joiden tuloksia ja oivalluksia luennolla esitellään mielenkiintoisella ja hauskalla tavalla. Pienten lasten huumorin ymmärtäminen on mielenkiintoinen aluevaltaus.

Tietopaketti sisältää esimerkkejä alle kouluikäisten lasten huumorista ja siitä, miten pienillä keinoilla huumoria voi ottaa enemmän kasvatuksellisesti käyttöön. 

Mahdollista on myös järjestää verkkoluento. Korona-aikaan VAIN verkkoluennot.

Kysy lisää räätälöintiä varten:

Tuula Stenius, pienten lasten huumoritutkija, KM, varhaiskasvatuksen opettaja ja innostaja. S-postilla: tuulius@gmail.comInnostu ja osallistu -koulutus työyhteisölle

TÄTÄ koulutusta ei ole tarjolla ennen kuin korona suo!

Pienten lasten huumoria ei ole Suomessa tutkittu paljon, sen sijaan maailmalla on paljon tutkimuksia, joiden tuloksia ja oivalluksia esitellään mielenkiintoisella ja hauskalla tavalla. Tavoitteena on ensin tutustua pienten lasten huumorin erityispiirteisiin ja sen jälkeen luoda omaan työyhteisöön huumoripedagogiikkaa sekä lasten että aikuisten arkeen.

Näin työyhteisö voi yhdessä kehittää omaa toimintaansa. Koulutuksessa käydään läpi erilaisia keinoja, miten tehdään yhteistä hauskaa lasten kanssa. 

Kysy lisää räätälöintiä varten:

Tuula Stenius, pienten lasten huumoritutkija, KM, varhaiskasvatuksen opettaja ja innostaja. S-postilla: tuulius@gmail.com